• 10 taun+10 taun+

    10 taun+

    NGALAMI

  • 20 yuta +20 yuta +

    20 yuta +

    VOLUME EKSPOR

  • 50+50+

    50+

    MEREK GLOBAL

produk unggulanproduk unggulan

AplikasiAplikasi

    unsur pemanas tubular

    unsur pemanas tubular

    pemanas karet silikon

    pemanas karet silikon

    pellet ignitor

    pellet ignitor

    pemanas coil runner panas

    pemanas coil runner panas

babagan awake dhewebabagan awake dhewe

Jiangsu Yanyan Industries Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing komprehensif fokus ing desain, produksi lan dodolan listrik.unsur dadi panaslan peralatan pemanas, sing dumunung ing Kutha Yancheng, Provinsi Jiangsu, China.Kanggo dangu, ingperusahaankhusus kanggo nyedhiyakake solusi teknis sing unggul, produk kita wis diekspor menyang pirang-pirang negara, kayata Amerika Serikat, negara-negara Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia, Afrika lan sapiturute. Wiwit madegé, kita duwe klien ing luwih saka 30 negara ing saindenging jagad. donya.

 

 

 

 

 

 

company_intr_ico

SertifikatSertifikat

  • indeks_sertifikat-5
  • indeks_sertifikat-7
  • indeks_sertifikat (7)
  • indeks_sertifikat (2)
  • indeks_sertifikat (4)
  • indeks_sertifikat (5)
  • indeks_sertifikat (6)
  • indeks_sertifikat-4

kabar paling anyarkabar paling anyar

  • Apa piring pemanas aluminium cast digunakake? liyane +

    Apa piring pemanas aluminium cast u ...

    Plat pemanas aluminium cast nuduhake pemanas sing nggunakake tabung pemanas listrik minangka unsur pemanas, mbengkongake dadi cetakan, lan digawe saka bahan campuran aluminium berkualitas tinggi minangka ...

  • Carane kabel pipa pemanas flange? liyane +

    Carane kabel pipa pemanas flange?

    Kanggo nyambungake pipa pemanas flange kanthi bener, tindakake langkah iki: 1. Siapke alat lan bahan: Siapke alat sing dibutuhake kayata obeng, tang, lan liya-liyane, uga kabel utawa kabel sing cocog, e...

  • Apa karakteristik fungsional saka tabung pemanas? liyane +

    Apa ciri-ciri fungsional saka ...

    Tabung pemanas minangka unsur pemanas listrik sing umum digunakake sing nawakake akeh sifat fungsional sing nggawe populer banget ing macem-macem aplikasi.Ing ngisor iki sawetara fungsi utama ...