spanduk

RTD Pt100

  • kualitas dhuwur industri Stainless steel rtd pt100 thermocouple sensor suhu

    kualitas dhuwur industri Stainless steel rtd pt100 thermocouple sensor suhu

    Thermocouple minangka piranti ngukur suhu sing kasusun saka rong konduktor sing beda-beda sing saling kontak ing siji utawa luwih titik.Iku mrodhuksi voltase nalika suhu salah siji titik beda saka suhu referensi ing bagean liyane saka sirkuit.Thermocouple minangka jinis sensor suhu sing akeh digunakake kanggo pangukuran lan kontrol, lan uga bisa ngowahi gradien suhu dadi listrik.Termokopel komersial murah, bisa diijolake, diwenehake karo konektor standar, lan bisa ngukur macem-macem suhu.Beda karo cara pangukuran suhu liyane, thermocouple didhukung dhewe lan ora mbutuhake eksitasi eksternal.

     

     

  • PT1000/PT100 sensor karo wangun adat M3 * 8.5 sensor suhu

    PT1000/PT100 sensor karo wangun adat M3 * 8.5 sensor suhu

    Sensor suhu kanthi tliti dhuwur lan stabil sing nggunakake teknologi pangolahan sinyal digital sing canggih kanggo nggayuh pangukuran lan kontrol suhu kanthi tliti.Sensor iki duwe sawetara opsi sinyal output lan bisa ditrapake ing macem-macem skenario aplikasi sing beda.Ing wektu sing padha, sensor uga duwe macem-macem cara instalasi, sing bisa gampang diinstal ing macem-macem lingkungan.