spanduk

Pemanas Hot Runner

  • Pemanas pita baja tahan karat, pemanas coil runner panas kanggo mesin cetakan injeksi

    Pemanas pita baja tahan karat, pemanas coil runner panas kanggo mesin cetakan injeksi

    Pemanas spring coil digawe saka kawat tahan krom nikel sing diselehake ing tabung baja nikel krom sing diisi bubuk MgO.Pemanas spring coil uga dikenal minangka pemanas tubular kinerja dhuwur utawa pemanas kabel.Pemanas spring bisa diprodhuksi nganggo utawa tanpa termokopel sing dibangun.Pemanas spring coil digunakake ing teknik pemanasan, cetakan, industri plastik, kalebu mesin transfer, proses casting, welding, proses perawatan panas lan akeh industri lan lapangan liyane.

  • Kuningan hot runner coil pemanas karo K/J tipe termokopel

    Kuningan hot runner coil pemanas karo K/J tipe termokopel

    Pemanas spring coil digawe saka kawat tahan krom nikel sing diselehake ing tabung baja nikel krom sing diisi bubuk MgO.Pemanas spring coil uga dikenal minangka pemanas tubular kinerja dhuwur utawa pemanas kabel.Pemanas spring bisa diprodhuksi nganggo utawa tanpa termokopel sing dibangun.Pemanas spring coil digunakake ing teknik pemanasan, cetakan, industri plastik, kalebu mesin transfer, proses casting, welding, proses perawatan panas lan akeh industri lan lapangan liyane.

  • 220V / 230V 300W khusus pemanas coil runner panas

    220V / 230V 300W khusus pemanas coil runner panas

    Pemanas spring coil digawe saka kawat tahan krom nikel sing diselehake ing tabung baja nikel krom sing diisi bubuk MgO.Pemanas spring coil uga dikenal minangka pemanas tubular kinerja dhuwur utawa pemanas kabel.Pemanas spring bisa diprodhuksi nganggo utawa tanpa termokopel sing dibangun.Pemanas spring coil digunakake ing teknik pemanasan, cetakan, industri plastik, kalebu mesin transfer, proses casting, welding, proses perawatan panas lan akeh industri lan lapangan liyane.

  • Listrik 230V 600W straight hot runner coil pemanas karo termokopel

    Listrik 230V 600W straight hot runner coil pemanas karo termokopel

    Pemanas spring coil digawe saka kawat tahan krom nikel sing diselehake ing tabung baja nikel krom sing diisi bubuk MgO.Pemanas spring coil uga dikenal minangka pemanas tubular kinerja dhuwur utawa pemanas kabel.Pemanas spring bisa diprodhuksi nganggo utawa tanpa termokopel sing dibangun.Pemanas spring coil digunakake ing teknik pemanasan, cetakan, industri plastik, kalebu mesin transfer, proses casting, welding, proses perawatan panas lan akeh industri lan lapangan liyane.

  • Pemanas nozzle stainless steel spring hot runner coil pemanas karo termokopel

    Pemanas nozzle stainless steel spring hot runner coil pemanas karo termokopel

    Pemanas spring coil digawe saka kawat tahan krom nikel sing diselehake ing tabung baja nikel krom sing diisi bubuk MgO.Pemanas spring coil uga dikenal minangka pemanas tubular kinerja dhuwur utawa pemanas kabel.Pemanas spring bisa diprodhuksi nganggo utawa tanpa termokopel sing dibangun.Pemanas spring coil digunakake ing teknik pemanasan, cetakan, industri plastik, kalebu mesin transfer, proses casting, welding, proses perawatan panas lan akeh industri lan lapangan liyane.

  • Spiral hitam listrik 2.2*4.2mm hot runner coil heater 600W

    Spiral hitam listrik 2.2*4.2mm hot runner coil heater 600W

    Pemanas spring coil digawe saka kawat tahan krom nikel sing diselehake ing tabung baja nikel krom sing diisi bubuk MgO.Pemanas spring coil uga dikenal minangka pemanas tubular kinerja dhuwur utawa pemanas kabel.Pemanas spring bisa diprodhuksi nganggo utawa tanpa termokopel sing dibangun.Pemanas spring coil digunakake ing teknik pemanasan, cetakan, industri plastik, kalebu mesin transfer, proses casting, welding, proses perawatan panas lan akeh industri lan lapangan liyane.