spanduk

   

Pemanas Pipa Udara

  • Pemanas proses jinis vertikal stainless steel sing disesuaikan

    Pemanas proses jinis vertikal stainless steel sing disesuaikan

    10 taun supplier CN

    Sumber daya: listrik

    Garansi: 1 Taun

  • Pemanas pipa industri 60KW kanthi blower

    Pemanas pipa industri 60KW kanthi blower

    Pemanas Air Pipeline minangka piranti pemanas listrik sing utamane ngetokake aliran udara.Unsur pemanas saka pemanas udara listrik yaiku tabung pemanas listrik stainless steel.Rongga njero pemanas diwenehake kanthi pirang-pirang baffles (deflektor) kanggo nuntun aliran udara lan ndawakake wektu manggon udhara ing rongga njero, supaya bisa dadi panas hawa kanthi lengkap lan nggawe aliran udara.Udhara wis digawe panas roto-roto lan efficiency exchange panas wis apik.

  • Industrial Compressed Air Heater

    Industrial Compressed Air Heater

    Pemanas pipa minangka jinis peralatan hemat energi sing wis dadi panas materi.Dipasang sadurunge peralatan materi kanggo langsung panas materi, supaya bisa sirkulasi lan panas ing suhu dhuwur, lan pungkasanipun entuk tujuan nyimpen energi.

     

  • Explosive-bukti Pipeline Heater

    Explosive-bukti Pipeline Heater

    Pemanas pipa minangka jinis peralatan hemat energi sing wis dadi panas materi.Pemanas pipa bisa dipérang dadi rong mode: siji yaiku nggunakake elemen pemanas listrik tabung flange ing jero pemanas pipa kanggo panas lenga konduksi ing jaket reaktor ing pemanas pipa, lan transfer energi panas ing pemanas pipa menyang bahan mentahan kimia ing reaktor nang mesin ingkang ndamel benter pipo Cara liya kanggo masang unsur panas listrik tubular ing mesin ingkang ndamel benter tubular langsung menyang reaktor ing mesin ingkang ndamel benter tubular utawa roto-roto disebaraké tabung panas elektrik watara tembok saka mesin ingkang ndamel benter tubular.